Nyt sted for erfarne mennesker og dem, der har brug for erfaringen

Vi holder heldigvis ikke op med at udvikle os som mennesker. Arbejdslivet bliver hele tiden forlænget, og mange erfarne mennesker søger nye udfordringer i livet.

Touchbase er skabt af en kvinde, der selv har erfaring fra flere virksomheder og job gennem årene. Mette Norvold fik inspirationen til Touchbase, da hun kunne se, at der ikke var et sted, hvor erfarne kandidater kunne stille sig til rådighed for nye udfordringer. Et sted, hvor kandidat og virksomhed kan matche.

Touchbase af derfor for mennesker, der har erhvervsfaring enten inden for et specialistområde, som i det hele taget har arbejdserfaring af tilbyde. Det er stedet for alle, der har noget at tilbyde, og som søger nye spændende arbejdsopgaver. Uanset om det er som fast job, interim stillinger, konsulentopgaver, bestyrelsesposter eller freelanceopgaver.

”Jeg har selv erfaret, at der ikke findes et sted, som fokuserer på at matche virksomheder med erfarne mennesker. Derfor har jeg sat Touchbase i søen. Jeg glæder mig meget til at være katalysator for, at virksomheder kan finde den helt rette kandidat til jobbet, og at kandidaten finder sin næste jobmæssige opgave,” siger Mette Norvold.